Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tibirkedyr.dk/public_html/wp-content/plugins/smart-slider-3/nextend/library/libraries/localization/pomo/plural-forms.php on line 224
Bach Blomsterremedier til dyr – Tibirke Terapi

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tibirkedyr.dk/public_html/wp-content/plugins/smart-slider-3/library/smartslider/libraries/renderable/layers/container.php on line 42
Slider

Bach Blomsterremedier til dyr

Mange dyreejere ved godt at deres dyr kan føle andet end sult, kulde, varme og smerte. At deres dyr både kan være bange eller nedtrykt.

Dyr har ligesom os følelser, der ikke kun handler om overlevelse. I dag kan vi på internettet og på de sociale medier læse historier om dyr, der har udvist omsorg og empati for andre dyrearter, stærke moderfølelser eller sorg over tab af deres mennesker, familie eller venner. Nogle af historierne er endda blevet filmatiseret. Men spørgsmålet er om disse historier er helt enestående og dyrene i dem er anderledes end dyr er flest. Eller er det mere et spørgsmål om, at vi ikke har lagt mærke til det fordi dyrene viser deres følelser på en anden måde end vi gør?

Dyrs tilgang til verden er anderledes end vores. Deres udgangs punkt er et andet, simpelthen fordi de er andre arter. Dyr oplever derfor verden ud fra deres egen arts synspunkt, hvilket bestemt ikke er det samme for den ensomme jæger, flokdyret eller byttedyret. Om man er lille bitte eller kæmpe stor. Har skarpe tænder og lange klør eller om man er skabt til at løbe hurtigt eller gemme sig.

Ved at leve sammen med vores dyr og være opmærksomme på deres reaktioner i bestemte sammenhænge lærer vi rigtig meget om netop vores dyr. Ved at lære om arten kan vi også få et rigtig godt indblik i hvorfor den gør som den gør. Og dermed et indblik i hvad den føler.

Men hvad gør vi så når vi har genkendt en følelse? Det er jo ikke alle følelser der er til fordel for dyret. På samme måde som hos mennesker virker BACH’s remedier ved at afbalancere de emotionelle ubalancer.

Hvilke dyrearter kan hjælpes med BACH’s remedier?
Alle dyrearter – hunde, katte, heste og kaniner er nogle af dem der oftest får hjælp af BACH’s remedier, men det skyldes nok mest at det er de dyr vi oftest holder som kæledyr. Men der er beretninger om mange andre dyrearter der er blevet behandlet med stor succes eks. Fugle, får, høns, geder, kvæg og endda vilde dyr.

BACH’s remedier skal ALDRIG benyttes i stedet for en tur til dyrlægen. Hvis man har mistanke om at dyret fejler noget, bør en dyrlæge konsulteres med henblik udredning.

 

Ofte tager dyr bedre imod denne type behandlinger, da de ikke har så mange mentale og emotionelle blokeringer som vi mennesker har.

Slider