Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tibirkedyr.dk/public_html/wp-content/plugins/smart-slider-3/nextend/library/libraries/localization/pomo/plural-forms.php on line 224
Bach Blomsterremediernes baggrund – Tibirke Terapi

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tibirkedyr.dk/public_html/wp-content/plugins/smart-slider-3/library/smartslider/libraries/renderable/layers/container.php on line 42
previous arrow
next arrow
Slider

Bach Blomsterremediernes baggrund

Dr. Edward Bach (1886-1936)
Dr. Bach udviklede i 1930’ernes det, vi i dag kender som BACH’s blomsterremedier, som også tidligere blev kaldt Blomstermedicin. Et system til at afbalancere emotionelle ubalancer.

Dr. Edward Bach blev uddannet læge i England i 1912 og arbejde først på University College Hospital i London som bakteriolog og senere på The London Homeopathic Hospital. Udover at være bakteriolog og praktiserende læge, var han også en velrenommeret forsker. Først udviklede han 7 vacciner baseret på bakterier i tarmen, med hvilke han havde gode resultater i forhold til visse kroniske sygdomme. Efter at have stiftet bekendtskab med Samuel Hahnemanns arbejde (skaberen af homøopati) udviklede Dr. Bach sine ”BACH’s nodesoder” hvilke var baseret på udtræk fra tarmbakterier.

Med BACH’s nosoder, blev mange af Dr. Bachs patienter helbredt, men Dr. Bach selv var ikke helt glad for idéen om, at nosoderne var baseret på sygdomsfremkaldende bakterier.
I 17 år havde Dr. Bach sin egen klinik i Harley Strees i London. Her tilså han mange patienter og fandt stor interesse i at studere sine patienters psykiske reaktion, og især at holde deres sindstilstand op mod deres evne til at blive helbredt. Det var et stort mysterium, hvorfor nogle mennesker med den samme sygdom og samme behandling ville overleve og blive helbred, mens andre ikke gjorde.

Hvorfor bukkede nogle der både var yngre, fysiske stærke og mindre ramt af sygdommen under mens nogle der klart var svagere og langt dårligere blev helbredt ved samme behandling. Dr. Bach opdagede at det var patienternes egne tanker og følelser som var afgørende for deres sygdomsforløb og helbredelse. Teorien om at behandle personen og ikke sygdommen, blev derfor grundstenen i hans arbejde. og i perioden 1929-36 startede han sin søgen efter og udvikling af det vi i dag kender som BACH’s blomsterremedier. Disse tager udspring i menneskets 38 grundfølelser, og bringe balance i vores emotionelle system.

I 1936 døde Dr. Bach efter at have konkluderet at systemet var komplet og hans arbejde var færdig. Dette var 19 år efter han oprindeligt havde fået konstateret uhelbredelig kraft i mavesækken og kun var forventet at leve 3 mdr.

Slider