Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tibirkedyr.dk/public_html/wp-content/plugins/smart-slider-3/nextend/library/libraries/localization/pomo/plural-forms.php on line 224
Bach dyreterapeutuddannelsen // Kursus i dyreadfærd – Tibirke Terapi

Bach dyreterapeutuddannelsen // Kursus i dyreadfærd


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tibirkedyr.dk/public_html/wp-content/plugins/smart-slider-3/library/smartslider/libraries/renderable/layers/container.php on line 42
Slider

Drømmer du om at behandle dyr med Bachremedier?

Kunne du tænke dig at hjælpe dine egne dyr med at komme i bedre følelsesmæssig balance? Kunne du tænke dig at arbejde som Bach Dyreterapeut og hjælpe andres dyr?

Dyr har også følelser, ligesom os mennesker, men deres følelsesregister er anderledes, og deres opfattelse af situationer, mennesker og miljø adskiller sig også fra vores. Det kan derfor være en udfordring at forstå følelser og rationale bag et dyrs adfærd, og  vælge de rette remedier. Denne uddannelse giver dig indblik i de grundlæggende elementer indenfor dyrenes adfærd, og en øget forståelse for dyrenes problematikker.

Denne uddannelse er godkendt af Bach Centret.

Fra 2017 skal man opfylde følgende krav for at kunne blive Registreret Bach Dyreterapeut:

  • Man skal have fuldført hele den Internationale Bachuddannelse: Trin 1, Trin 2 og Trin 3 inklusiv de hjemmeopgaver, der hører til Trin 3.
  • Man skal være registreret Bachterapeut (BFRP) gennem Bach Centret.

Herefter kan man søge optagelse på Bach Dyreterapeut uddannelsen, der består af et af Bach Centret anerkendt kursus i dyreadfærd (50 timer).
På dette kursus bliver der gennemgået normal adfærd hos hund, kat og hest samt de mest almindelige sygdomme og advarselssignaler, der bør føre til dyrlæge-henvisning.
Efter endt kursus kan man blive Registreret Bach Dyreterapeut (BFRAP- Bach Foundation Registrered Animal Practitioner) gennem Bach Centret.

Slider

Hvis du er helt ny i Bach Blomsterterapi

Har du ikke i forvejen Bachterapeut uddannelsen, er det dér, du skal starte.
Du kan ikke starte med de 50 timer i dyreadfærd.

Ønsker du oplysninger om, hvornår der tilbydes kurser i Trin 1, 2 og 3, kan du fra www.casu.dk downloade en kursusplan på siderne om Bachterapeut-uddannelsen.

Det tager typisk 1-1½ år at færdiggøre Trin 1, 2 og 3 samt hjemmeopgaverne. Det er vigtigt, at man kender Bachremedierne godt, inden man tager kurset i dyreadfærd.

 

Er du allerede Bachterapeut

Så er du heldig, for da mangler du blot de 50 timers kursus i dyreadfærd.
Men du skal lade dig registrere som Bachterapeut, hvis du ikke allerede er det.

 

Har du taget den gamle Bach til dyr-uddannelse

Den Dyreterapeut-uddannelse, som tidligere har været udbudt i Danmark, var ikke godkendt til titlen Registreret Bach Dyreterapeut (BFRAP).
For at leve op til de nye regler må du supplere med de trin fra Bachterapeut-uddannelsen, du endnu ikke har taget.
Du er også nødt til at lade dig registrere som Bachterapeut, samt at deltage på kurset i dyreadfærd.

 

Til dig der ved en masse om dyrs adfærd i forvejen

 Du har måske i mange år beskæftiget dig med en af de tre nævnte dyrearter og ønsker merit.

Kravet fra Bach Centret er dette:

  • Kurset på 50 timer om dyreadfærd skal gennemføres, med mindre du kan dokumentere et lignende kursus.
  • Kurset skal være undervist af dyrlæge eller anden universitetsuddannet indenfor området, og dette skal dokumenteres og godkendes af Bach Centret.

 

Slider

Kursus i dyreadfærd

Når man har færdiggjort Bachterapeut-uddannelsens Trin 1-2 og 3 + hjemmeopgaver, kan man deltage på kurset i dyreadfærd.

Kurset kører over 3 weekender, hvor man den første weekend møder fra fredag til søndag k. 10-17, og de to efterfølgende weekender møder lørdag-søndag kl. 10-17.

Der undervises i de 3 arter: Hund, kat og hest, men en Bach Dyreterapeut har i sin klinik lov til at behandle andre dyrearter, f.eks. kaniner eller fugle.

Indholdet på kurset er primært normal adfærd hos hund, hest og kat og interaktion mellem ejer og dyr. Vi vil gennemgå de mest almindelige sygdomstegn, så man ved, hvornår man kan behandle med Bachremedier, og hvornår man skal henvise til en dyrlæge eller anden fagperson.

Det er vigtigt at understrege, at man ikke bliver Dyreadfærdsterapeut på så få timer. Kurset på 50 timer i dyreadfærd er alene tænkt som støtte til at blive Bach Dyreterapeut med de muligheder og begrænsninger, dette kan medføre.

 

De 3 weekender handler ikke så meget om Bachremedierne, da det forventes, at man kan de 38 Bachremedier + brugen af Nødhjælpsremediet og derfor let kan omsætte sin viden til at hjælpe både dyr og ejer.

Der vil dog være adgang til materiale, der handler om Bachterapi til dyr, ligesom der oprettes et forum, hvor deltagerne kan dele deres erfaringer i behandling af dyr og ejer.

Underviser

Undervisningen i dyreadfærd varetages af Dyrlæge, BFRP & BFRAP Emmilla Valentin.

 

Du skal forberede dig mellem kurserne

Det forventes, at du efter hver kursusweekend udarbejder en lille rapport (case) om et dyr, du har behandlet.
Du skal lave i alt 3 cases: 1 om en hund, 1 om en hest og 1 om en kat.
Disse cases sendes til underviseren og vi vil i den udstrækning, der er tid, dele vore erfaringer på kurserne eller i vores forum.

Du får på kurset mere at vide om udarbejdelsen af cases.

TILMELD

Praktiske oplysninger

Der er på nuværende tidspunkt ikke fatlagt datoer for næste kursus.

Pris: 8.750 kr. for alle 7 dage.

Det med småt

Tilmeldingen er bindende, og man betaler også, selvom man skulle blive forhindret i at møde op.

 Arrangør
Tibirke Dyreterapi ved Dyrlæge, BFRP & BFRAP Emmilla Valentin i samarbejde med Den Internationale Bachterapeut-uddannelse ved koordinator Susanne Løfgren.
Susanne Løfgren, mail@casu.dk – mød Susanne her: www.casu.dk

 

 

Slider